Przejdź do wyszukiwarki
Przejdź do menu górnego
Przejdź do menu lewego
Przejdź do treści głównej
Przejdź do menu prawego
Przejdź do mapy serwisu
Przejdź do stopki
Fotografia w górnej animacji nr 1 Fotografia w górnej animacji nr 2 Fotografia w górnej animacji nr 3 Fotografia w górnej animacji nr 4 Fotografia w górnej animacji nr 5

Dane urzędu:

Urząd Miejski Piszczac
ul. Włodawska 8
21-530 Piszczac
NIP: 5371863264

Godziny pracy urzędu:

pn. do pt. - 7:30 do 15:30

Kontakt:

tel1: (+48 83) 377 80 18
tel2: (+48 83) 377 80 03
tel3: (+48 83) 377 80 69
tel4: (+48 83) 355 99 80
e-mail: sekretariat@piszczac.pl

Strona główna

Wydrukuj stronę Poleć znajomemu
x

Zapraszam do obejrzenia strony Zapraszamy na szkolenia - wstęp wolny, artykuł 839 - Aktualności - Gmina Piszczac.

 

Pobierz PDF

Aktualności

 
2020-02-24

Zapraszamy na szkolenia - wstęp wolny

Lubelski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Końskowoli  

Zespół Doradztwa Rolniczego w Wisznicach 

organizuje szkolenie 

dnia 26 lutego 2020 r.(środa) w Sali Kolumnowej UG Piszczac godz. 930

1. „Zasady prowadzenia ewidencji przychodów i rozchodów na potrzeby   realizacji działań inwestycyjnych PROW 2014-2020”.
dotyczy działań:

  •   Premia dla młodych rolników „
  • „Modernizacja  gospodarstw  rolnych”
  • „Restrukturyzacja  małych  gospodarstw”

2. „Scalanie i wymiana gruntów”, które poprowadzi przedstawiciel Wojewódzkiego Biura Geodezji/ Oddział w Białej Podlaskiej. 

Więcej informacji o szkoleniu  udziela: doradca LODR - Małgorzata Meleszczuk tel. 603 992 856

Wstęp wolny. 

Zapraszamy.



 

 

 

EKONOWA Piszczac Pierwszy PUP EEA Grants Mikroporady CEIDG Działalność gospodarcza
Urząd Miejski Piszczac, Włodawska 8, 21-530 Piszczac, pow. bialski, woj. lubelskie
tel.: (+48 83) 377 80 18, fax: (+48 83) 377 80 18, email: sekretariat@piszczac.pl, http://www.piszczac.pl
NIP: 5371863264, Regon: 000547626
NIP Gminy Piszczac: 5372343555 Regon Gminy Piszczac: 030237635 Numer konta: BS ŁOMAZY O/PISZCZAC 32 8037 0008 0130 0198 2000 0030
projekt i hosting: INTERmedi@ zarządzane przez: CMS - SPI